Skip to main content

Historien bag


De første år

Selvhjælp Silkeborg blev grundlagt i 1991 af Anni Gråberg, der sammen med en frivillig arbejdsgruppe dannede foreningen.

De første år arbejdede Anni fra sin privatadresse, mens møderne foregik på ældrecentret Remstruplund. Senere blev det med økonomisk støtte fra kommunen muligt at aflønne en koordinator og leje egne lokaler.

Selvhjælp Silkeborg piger der snakker

Egne lokaler

I perioden 2004-2009 havde Selvhjælp Silkeborg til huse på Drewsensvej 62B st.tv. i Silkeborg, indtil foreningen den 1. maj 2009 overtog et nyt lejemål på Østergade 9, 1. sal lige i hjertet af Silkeborg, hvor vi havde lokalefællesskab med Frivilligcenter Silkeborg og Sundhedshuset.

Estrupsgade: Bedre faciliteter

Den 1. december 2014 flyttede foreningen igen i nye lokaler i Kastanjehuset på Estrupsgade 4, 1. sal, hvor vi bor i dag sammen med Frivilligcenter Silkeborg. Sundhedshuset ligger nu i nye lokaler i Toldbodgade. I Kastanjehuset råder Selvhjælp Silkeborg over flere kontorer, grupperum og individuelle samtalerum, men Selvhjælp Silkeborg afholder i dag også selvhjælpsgrupper placeret andre steder i Silkeborg Kommune, blandt andet på en del skoler.
Selvhjælp Silkeborg piger der snakker